S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

 


» Balení a čerstvost

Po pražení je nutné okamžitě kávu zchladit  v chladícím bubnu pražícího stroje. Pak následuje několikahodinové vyvětrání kávy, které napomáhá ustálení chemických reakcí, které při pražení vznikají. Kávu pak ihned balíme do speciálních třívrstvých obalů s jednosměrným ventilem. Tak může ze sáčku odcházet oxid uhličitý, který káva uvolňuje a naopak nepustí do sáčku vzduch, který urychluje proces stárnutí a zvětrávání zrn. K zákazníkovi  se tak káva dostane v té nejlepší kondici, jakou může po pražení mít.